Eilen kestittelin entisiä työkavereitani ja oli kyllä aivan ihana iltapäivä. Kolme tuntia akkojen kälkätystä meni todella nopeasti. Asiaa ja juttuja olisi vielä riittänyt varmasti toisellekin kolmelle tunnille :))
Muistivathan nuo minua tuliaisillakin, vaikka sovittu oli, ettei tuoda muuta kuin iloista mieltä..

1486531.jpg
Tällaisen ihana orvokkiamppelin sain. Orvokit ovat niin ihania, niistä tietää, että kesä on tulossa :)) Amppeli löysi heti paikkansa kuistiltamme.

1486518.jpg
Perunanpesu hanskat....Wau! Siis siinä on kuulkaas niin kätevä keksintö. Nyt loppuu taistelu uusien perunoiden kanssa, että lähteekö ne kuoret vai ei... Meinaan kyllä lähtee! Ja sainpas oman pienen kasvimaan :) Tomaattia, lehtisalaattia ja rucolaa. Vaikka omakotitalossa asutaankin, niin jostain syystä en ole kaivannut yhtään itselleni kasvimaata. No, tiedä vaikka näistä kolmesta veitikasta sitä innostuisi siihen kasvimaa-politiikkaan...

Mutta ne itse kekkerit:
Viime syksynä loppui meidän "akkojen" yhteinen taival samassa työpaikassa. Meidän markettimme lopetetettin naapuriin rakennetun ison ostoskeskuksen myötä. Näin mekin erosimme jokainen eri suuntiin.. Ja se harmitti tai harmittaa vieläkin. Me oltiin NIIN hyvä porukka. Monta vuotta oltiin painettu yhdessä töitä ja opittu tuntemaan toistemme metkut. Ja voi pojat kuinka välillä naurettiin vatsat kippurassa, meidät jutut oli välistä turhan roisiakin ;))
No, mutta onneksi me ollaan tiiviisti pidetty yhteyttä ja toivotaan että pidetään jatkossakin. Minä ainakin parhaani mukaan. Ikinä ei ole ystäviä liikaa. Onneksi nykyään on niin helppoa pitää yhteyttä kun tekniikkaa on jos jonkinlaista.
Kekkerit oli ja meni ja kuten aikaisemmin mainitsin, hauskaa oli. Kesä onkin sitten toinen juttu, ehditäänkö tapailemaan ollenkaan. Toivottavasti. Kyllä terassilla- istujaiset olis kiva juttu :))