Aika hiljaista on pitänyt nurkkauksessani. Vihdoinkin on saatu auringonpaistetta, niin ei ole malttanut keskittyä askarteluun. Eilen kuitenkin otin itseäni niskasta kiinni ja vein väritystarvikkeeet terassille ja värittelin muutaman leimasinkuvan samalla kun nautin auringosta. Aivan ihanaa oli, kun sai nauttia ampiaisten surinasta ja pienestä tuulen huminasta ( ihan alkaa fiiliksestä tuo runosuoni sykkimään... )

1762125.jpg
Yksi värittämäni kuva piti ihan kortiksi asti saada. Ei sillä, että olisi jotenkin special, vaan koska vauhtiin oli päästy. Tämä kortti on muuten ns. skannerikokeilu. Hiukan jäi nuhjuisen oloinen kuva, mutta värit ovat pysyneet oikean värisinä. Mutta taidan vastedes kuitenkin pysyä digikamera linjalla.

Kortista sen verran, että leimasinkuvan olen värittänyt öljypastelliliiduilla. Tuo ONNEA teksti on tehty Heinikasta ostamallani Just Riten Monogrammi leimasimella. Näitä suosittelen lämpimästi. Takana näkyvä "kysymyslappu" on K&Companyn, Questions To Ask- About Your Family History ja sen olen hankkinut Paperikierteeltä. Pitsinauhan olen ostanut paikallisesta nappiliikkeestä. Siellä oli aivan ihana löytökori,josta bongasin monia erivärisiä pitsinauhoja, wautsi wau.


2A57795424FF524524E3315E0135E4EE.png